Suomen Majakkaseura kunnostaa Gustavsvärnin sumusireeninhoitajan taloa Hangossa ja Märketin majakkaa Ahvenanmerellä. Lisäksi tuotamme dokumentti- elokuvia ja painettuja julkaisuja, joissa on tallennettuna majakoiden historiaa ja tämänhetkistä tilannetta kaikkien saataville. Näihin hankkeisiin tarvitaan rahaa. Kun ostat Majakkaseuran tuotteita, olet mukana tekemässä mahdolliseksi niiden toteutumisen.

Tuotteisiin pääset tutustumaan linkeistä sivun vasemmassa laidassa.

Suomen Majakkaseura hoitaa tuotemyynnin postimyyntinä ja jäsentensä välittämänä. Saat tuotteita myös Majakkaseuran yleisötilaisuuksista ja tapahtumista.

TUOTTEET JA HINNAT:

Russarö 150 vuotta - DVD-elokuva ja historiikki

Ks. Syksyllä 2012 ilmestyneet Russarön majakan 150-vuotisjuhlajulkaisut

Russarö-DVD elokuvan hinta on 13 € kpl (jäsenhinta 11 €) ja historiikin 10 € kpl (jäsenhinta 7 €). Minimitilaus postitse on 20 € ja maksetaan postiennakolla tai maksamalla etukäteen ja lähettämällä sähköisen kuitin. Posti- ja laskutusmaksu alkaen 7 € lähetyksen painon mukaan.

Majakkasaaret Fyröarna 2017 -kalenteri (A3 vaaka, 42 x 29,7 cm):

Kalenterin hinta on 15 €. Jos haluat kalenterit postitettuna, lähetä tilaus osoitteeseen julkaisut(at)majakkaseura.fi
Postituksessa minimimäärä on 3 kalenteria. Postituskulut ovat määrästä riippumatta aina 10 €. Tämän lisäksi tulee 5 € postiennakkomaksu, jonka säästät maksamalla kalenterit ennakkoon ja lähettämällä meille maksutapahtumasta sähköisen kuitin. Maksuohjeet saat kalenteritilauksen yhteydessä.

Tilatessasi vähintään 3 kpl (= minimitilaus postitse), saat vuoden 2016 upean kalenterin kaupanpäällisenä. Koko paketti postiennakolla vain 55 € (3 x 15 € plus postitus ja postiennakko 10 €), lisäkappaleet 15 €. Jos haluat isompia eriä, niin ota yhteyttä myyjiin.

Majakkasaaret 2016 -kalenterimyyjät

Suomen Majakat 1910 -juliste:

Julistetta postitetaan vähintään 3 kpl erissä. Postikulut ovat 5 € + postiennakolla maksettaessa 5 € laskutuslisä.

100 x 70 cm 15 €

Uudet postikortit

Marraskuusta 2013 alkaen on saatavilla uusia Majakkaseuran majakkapostikortteja. Kymmenen uutta aihetta ovat Gustavsvärn kesäkuva, Gustavsvärn yökuva, Kylmäpihlaja talvikuva ja Kylmäpihlaja myrskyssä, Korsön loisto revontuliyönä, Märket talvikuva ja Märket kesäkuva. Ouran pooki talvikuva, Strömmingsbådan talvikuva, Suomenlinna talvikuva.

Ks.
Majakkapostikortit_näyttökuvat.pdf, 276 kb, Updated: 24.10.2013

Seuraavia majakkakortteja saa joulutervehdyksellä varustettuna (suomi, ruotsi, englanti): Suomenlinna, Märket talvikuva, Gustavsvärn, Kylmäpihlaja, Strömmingsbådan, Korsö (revontulet) ja Ouran pooki.

Postikorttien hinnat:
yksiosaiset 1 € kpl
2-osaiset Suomenlinna- ja Kylmäpihlaja-kortit 1,5 € kpl

Postikortteja myydään Suomen Majakkaseuran yleisö- ja jäsentilaisuuksissa sekä postimyynnistämme. Minimitilaus on 20 korttia (postimaksu 6 €), 50 kortin tilaus postimaksutta.

Aikaisemmin ilmestyneet postikortit:

Gustavsvärn, Jussarö, Santakari,
Söderskär (2-osainen joulutervehdyksellä)

Postikortteja myydään kahdessa eri paketissa:

10 kpl erilaista korttia -sarja hintaan 10 € +postikulut 5 €
10 kpl samanlaista korttia -hintaan 10 € + postikulut 5 €

Gustavsvärn-historiikki (suomeksi/ruotsiksi) 6 €
+ postikulut 5 € + postiennakolla maksettaessa 5 € laskutuslisä.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: julkaisut(at)majakkaseura.fi tai Pekka Väisänen p. 044 9700 677.

Toimitusaika on 2-4 viikkoa postituspäivistä riippuen. Toimitamme tuotteet postiennakolla, jolloin laskuun lisätään 5 € postiennakkomaksun kulut. Postiennakkomaksun voi välttää maksamalla tuotteet etukäteen ja lähettämällä maksusuorituksesta sähköisen kuitin.