MAJAKKASAARET 2017 -KALENTERI

Valokuva: Tero Koski

Majakkasaaret_2017_näytekappale.pdf, 3373 kb, Updated: 21.10.2016

Klassikko ja Suomen kaunein seinäkalenteri, upea Majakkasaaret 2017 (kielinä myös ruotsi ja englanti) on nyt julkaistu! Kalenterin koko on A3 (42 x 29,7 cm), panoraamakuvat. Myyjätiedot löydät osoitteesta:

Majakkasaaret 2017 -kalenterimyyjät

Tilaa kalenterit viimeistään 18.12. julkaisut a majakkaseura.fi ja saat ne jouluksi. Minimi 3 kpl, postikuluitta paikkakunnille, josta kalenterit loppuneet myyjiltä.

Kalenteria saa vain jäsenmyyjiltämme ja 30.9. alkavalta elokuvakiertueeltamme (ohjelma julkaistaan viimeistään 2.9.). Kalenterin hinta 15 €/kpl.

Jos haluat kalenterit postitettuna, lähetä tilaus osoitteeseen julkaisut(at)majakkaseura.fi

Postituksessa minimimäärä on 3 kalenteria. Postituskulut ovat määrästä riippumatta aina 10 €. Tämän lisäksi tulee 5 € postiennakkomaksu, jonka säästät maksamalla kalenterit ennakkoon ja lähettämällä meille maksutapahtumasta sähköisen kuitin. Maksuohjeet saat kalenteritilauksen yhteydessä.

Korkealaatuinen Majakkasaaret-panoraamakalenteri on suosittu lahja myös ulkomaille, sitä lähetetään mm. Australiaan ja Amerikkaan. Hanki omasi ajoissa! HUOM! Mukana ensi kertaa mm. Mustamatalan kummeli Helsingistä, Marhällanin loisto Maarianhaminasta, Ykskiven pooki Kemistä ja Oinaan loisto Vesijärveltä!

HUOM! Syyskiertueeltamme saat kalenterin pakettitarjouksena Märket-kirjan kanssa yhteishintaan 45 euroa tai Johanna Pakolan Menetetyt majakat-kirjan kanssa hintaan 40 euroa (paketteja ei postimyyntinä eikä Menetetyt majakat -kirjaa).

Majakkasaaret-panoraamakalenteri on tärkein tuotteemme, jolle toimintamme suurelta osalta perustuu. Uuden kalenterin kuvia Suomen majakoista odotetaan innokkaasti kalenterin ilmestymisen aikaan. Niissä maisema näyttää muuttuvat ilmeensä vuodenaikojen ja vuorokaudenaikojen vaihtuessa.

Samalla tuet työtä majakoiden säilymisen edistämiseksi, niiden historian taltioimiseksi ja kahden hienon, yleisölle avoimen kunnostamiskohteemme hyväksi.