Marraskuun alussa saamme myyntiin uudet majakkapostikortit. Toivomus uusista korteista on tullut monelta tapolta, ja nyt on valmistunut kymmenen majakkakorttia, joissa majakat loistavat upeissa maisemissaan ulkosaariston revontulista Suomenlinnan kasarmien valoihin.

Postikorttien hinnat: yksiosaiset 1 € kpl, 2-osaiset Suomenlinnan ja Kylmäpihlajan talvikuva -kortit 1,5 € kpl

Postikortteja myydään Suomen Majakkaseuran yleisö- ja jäsentilaisuuksissa sekä postimyynnistämme. Minimitilaus on 20 korttia (postimaksu 6 €), 50 kortin tilaus postimaksutta.

Tilaukset ja tiedostelut: julkaisut(at)majakkaseura.fi tai Pekka Väisänen p. 044 9700 677.

Uudet postikortit:

Korsön loisto revontuliyönä. 1-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Ann-Britt Pada.

Suomenlinna talven sinisenä hetkenä. 2-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Jussi Leppänen.

Ouran pooki talvikuurassa. 1-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Seppo Keränen.

Kylmäpihlaja iltaruskossa ja kuutamossa. 2-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Seppo Keränen.

Gustavsvärn ja purjeveneet. 1-osainen kortti. Kuv:a Jussi Leppänen.

Kylmäpihlaja ja myrskypäivä. 1-osainen kortti. Kuva: Raimo Sundelin.

Strömmingsbåda ahtojäissä. 1-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Pekka Väisänen.

Gustavsvärn ja öisen Hangon satamavalot. 1-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Pekka Väisänen.

Märket kesällä. 1-osainen kortti. Kuva Pekka Väisänen.

Märket talvipäivänä. 1-osainen kortti. Joulutervehdys "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuva: Petri Porkola.

Märket syyshämärässä. 2-osainen kortti joulutervehdyksellä "Hyvää joulua ja loistavaa uutta vuotta" suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ilman joulutervehdystä sekä yksi- että kaksiosaisena. Kuva: Pekka Väisänen