Uusi upeasti kuvitettu Majakkasaaret 2017 -kalenteri on ilmestynyt. Hanki suosittu kalenterimme omaksi ennen kuin ne viedään käsistä!

Majakkasaaret_2017_näytekappale.pdf, 3373 kb, Updated: 21.10.2016

MAJAKKASAARET 2017 -KALENTERI

Valokuva: Tero Koski

Klassikko ja Suomen kaunein seinäkalenteri, upea Majakkasaaret 2017 (kielinä myös ruotsi ja englanti) on nyt julkaistu!

Majakkasaaret-panoraamakalenteri on tärkein tuotteemme, jolle toimintamme suurelta osalta perustuu. Uuden kalenterin kuvia Suomen majakoista odotetaan innokkaasti kalenterin ilmestymisen aikaan. Niissä maisema näyttää muuttuvat ilmeensä vuodenaikojen ja vuorokaudenaikojen vaihtuessa.

Samalla tuet työtä majakoiden säilymisen edistämiseksi, niiden historian taltioimiseksi ja kahden hienon, yleisölle avoimen kunnostamiskohteemme hyväksi.

Kalenterin koko on A3 (42 x 29,7 cm), panoraamakuvat. Myyjätiedot löydät osoitteesta:

Majakkasaaret 2017 -kalenterimyyjät:

Kalenteria saa vain jäsenmyyjiltämme. Kalenterin hinta 15 €/kpl (viimeiset 2017 -kalenterit nyt 10 e/ kpl jäsenille).

Jos haluat kalenterit postitettuna, lähetä tilaus osoitteeseen julkaisut(at)majakkaseura.fi

Tilaa kalenterit viimeistään 18.12. julkaisut a majakkaseura.fi ja saat ne jouluksi. Minimi 3 kpl, postikuluitta paikkakunnille, josta kalenterit loppuneet myyjiltä.

Postituksessa minimimäärä on 3 kalenteria. Postituskulut ovat määrästä riippumatta aina 10 €. Tämän lisäksi tulee 5 € postiennakkomaksu, jonka säästät maksamalla kalenterit ennakkoon ja lähettämällä meille maksutapahtumasta sähköisen kuitin. Maksuohjeet saat kalenteritilauksen yhteydessä.

Korkealaatuinen Majakkasaaret-panoraamakalenteri on suosittu lahja myös ulkomaille, sitä lähetetään mm. Australiaan ja Amerikkaan. Hanki omasi ajoissa! HUOM! Mukana ensi kertaa mm. Mustamatalan kummeli Helsingistä, Marhällanin loisto Maarianhaminasta, Ykskiven pooki Kemistä ja Oinaan loisto Vesijärveltä!

HUOM! Syyskiertueeltamme saat kalenterin pakettitarjouksena Märket-kirjan kanssa yhteishintaan 45 euroa tai Johanna Pakolan Menetetyt majakat-kirjan kanssa hintaan 40 euroa (paketteja ei postimyyntinä eikä Menetetyt majakat -kirjaa).

POSTIKORTIT

Tutustu uuteen korttivalikoimaan.

Joulutervehdyksellä varustettuja joulukortteja (suomi, ruotsi, englanti) ovat Suomenlinna, Märket talvikuvana, Gustavsvärn, Kylmäpihlaja, Strömmingsbådan, Korsö (revontulet) ja Ouran pooki.

Postikorttien hinnat:
yksiosaiset 1 € kpl
2-osaiset Suomenlinna- ja Kylmäpihlaja-kortit 1,5 € kpl

Postikortteja myydään Suomen Majakkaseuran yleisö- ja jäsentilaisuuksissa sekä postimyynnistämme. Minimitilaus on 20 korttia (postimaksu 6 €), 50 kortin tilaus postimaksutta.

Tilaukset ja tiedostelut: julkaisut(at)majakkaseura.fi tai Pekka Väisänen p. 044 9700 677.

MUITA TUOTTEITAMME

Syksyllä 2012 ilmestyneet Russarön majakan 150-vuotisjuhlajulkaisut