Majakkaseuran jäsenenä tuet Suomen majakoiden ja pookien säilyttämistä ja kunnostamista. Pääset majakkaretkillemme ja pystyt ostamaan joitakin tuotteitamme alennuksella. Osa tuotteista on vain seuran jäsenten saatavilla.

Majakkaseuran jäseneksi haetaan täyttämällä joka sivun vasemmalta palstalta löytyvä jäsenhakemus. Hakemus kannattaa täyttää huolella. Sähköpostiosoitteesi on erittäin tärkeä. Kaikki jäsenpostimme toimitetaan sähköpostitse.

Arvostamme myös perustelujasi, sillä niiden avulla meille selviää, mikä sinulle jäsenyyden hakijana on majakkaseuran toiminnassa tärkeää. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat lähiviikkoina jäsensihteeriltä ensimmäisen jäsenkirjeen sähköpostiisi. Saat siinä tarkemmat ohjeet jäsenmaksun hoitamiseksi.

Jonkun ajan kuluttua saat sähköpostiisi jäsensihteerin viestin, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi Majakkaseuraan. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen saat seuran jäsentiedotteita, joita tulee noin kerran kuukaudessa. Kun olet maksanut liittymisvuoden jäsenmaksun viestin ohjeiden mukaisesti, tulet täysivaltaiseksi jäseneksi. Jos jäsenmaksusi on maksamatta pitkään, hakemus raukeaa ja jäsentiedotteet lakkaavat tulemasta.

Seuran jäsenmaksut vuonna 2016 (ja vuonna 2017) ovat seuraavat: vuosittainen jäsenmaksu 20 € ja yhteisöjäsenmaksu 100 €. Vain kuluvan vuoden jäsenmaksun maksananeena pääset mukaan retkillemme, talkootyöhön ja koulutustilaisuuksiin.

Pidä huoli siitä, että sähköpostilaatikossasi on tilaa uusille viesteille! Meillä ei valitettavasti ole resursseja selvitellä meille palautuneiden viestien palautumisen syitä ja yrittää lähettää tiedotetta uudelleen. Yleisin syy siihen, ettei jäsentiedote saavuta vastaanottajaa, on vastaanottajan sähköpostiohjelman roskapostifiltterit: ongelmatilanteessa kurkista aina ensin siis roskapostilaatikkoosi.