Suomen Majakkaseura kerää majakoidemme www-linkkejä tälle sivuille, joten jos sellaisen jostakin löydät, ilmoita ihmeessä Jussi Leppäselle: jusa(at)jusa.fi

Verkkosivuilla asiat ja osoitteet vaihtuvat usein, ja aiempi linkki ei enää ehkä toimikaan. Jos huomaat toimimattoman linkin, ilmoita meille, niin korjailemme parhaamme mukaan.

Linkkejä suomalaisten majakoiden kotisivuille:

Bengtskär

Isokari

Kylmäpihlaja

Sälgrund

Söderskär

Tankarin majakka

Ulkokalla

Utön majakka

Marjaniemen majakka

Muita kotimaisia majakkalinkkejä:

Majakkamestarit ry

Petri Porkolan kotisivut

Täältä löydät mielenkiintoisia linkkejä maailman majakoista ja majakkaseuroista. Tätäkin osiota täydennetään jatkuvasti.

Heti alkuun: Islannin majakkaseuran sivu suomeksi. Kiitettävää pohjoismaista yhteistyötä:

Islannin majakkaseura

Svenska Fyrsällskap
Ruotsin majakkaseura

Lighthouses of Norway
Norjan majakoita

Tanskan majakat
Tietoa tanskan majakoista

Tuletorni Ring Hiidenmaa
Hiidenmaan majakkakierros

Trinity House
Maailman perinteikkäin merenkulun instituutio jo vuodesta 1514. Tietoa brittiläisistä majakoista.

Majakkamajoitusta Englannissa ja Irlannissa
Täältä löytyy englantilaisia ja irlantilaisia majakkamajoituskohteita, mikäli haluat viettää taatusti erilaisen viikon Atlantin majakoilla!

The United States Lighthouse Society
USA:n virallinen majakkaseura

Cyberlights
Kattava sivusto Amerikan majakoista, mukana myös eurooppalaisia kohteita

National Lighthouse Museum USA

Australian majakkaseura
Lighthouses of Australia Inc. is a non-profit organisation which aims to create a higher profile for Australian lighthouses within Australia and overseas, and thereby preserve, protect and promote their place within our history.

The site includes comprehensive lists of lighthouses in each state, with photos, technical data, history, access details, links to other lighthouse organisations, museums, resources and other information.

World Lighthouse Society
Maailman majakkaseurojen yhteisjärjestö. Hyödyllistä erikoistietoa, esim. majakoiden linssirakenteista: Optics Work Group

Lighthouse Digest
Maailman kaupallisin majakkasivusto. Täältä löytyy kaikki tarvitsemasi majakka-aiheisista jalkalampuista postilaatikoihin. Tai mitäpä jos ilahduttaisit kotipihan lintuja majakkamallisella linnunpöntöllä? Samalla voi kylppärinkin uusia aidolla majakkadekoorilla. Itse ajattelin hommata Aidot Cape Hatteras -pistorasiankuoret...

Mutta sivuilta löytyy myös Lighthouse Explorer, joka on erittäin kattava tietokanta koko maailman majakoista!

Amateur Radio Lighthouse Society
Maailman radioamatöörien majakkatietokanta: "World List of Lights
with 14,820 lighthouses/lightships in 226 DXCC entities."
Mitäpä tuohon muuta sanomaan, tämä on maailman ennätys.

Lightships from all over the world
Saksalainen sivusto maailman majakkalaivoista. Kielet englanti/saksa

Lighthouse Stamp Society
Majakkapostimerkkiseura Yhdysvalloissa, teemana koko maailman majakkapostimerkit ja -postileimat.