29.04.2007 ::

Rellu avaa ovensa sunnuntaina 6. toukokuuta

Majakkalaiva Relandersgrund on jälleen Helsingin Pohjoisrannassa ja avaa ovensa vieraille sunnuntaina toukokuun 6. päivänä klo 12. Toukokuussa Rellu on auki tiistaista sunnuntaihin ja kesällä joka päivä. Ovet avataan klo 11 (säävarauksella) ja ja suljetaan klo 21-02 viikonpäivästä riippuen.

Vuonna 1888 valmistuneen Rellun emäntä Susanna Seppä toivottaa jälleen kaikki majakkaseuran jäsenet ja muut majakoiden ystävät lämpimästi tervetulleeksi. Rellu lepäsi talven Suomenlinnan telakalla ja on jälleen teräkunnossa paikallaan Pohjoisrannan ja Aleksanterinkadun kulmassa Meritullintorin laiturissa.

Rellulla on kahvila A-oikeuksin. Saatavana on herkullisia lohileipiä ja muuta pikkusuolaista sekä kotileivonnaisia. Rellulta saat myös Majakkaseuran tuotteita, tosin aivan koko valikoima ei ole siellä esillä.

Rellu on auki elo-syyskuulle saakka kelien mukaan, ja koko kausi päättyy Silakkamarkkinoille, kertoo Susanna Seppä.

Susanna haluaa edelleen kiittää majakkaseuralaisia tärkeästä avusta ja tuesta viime vuonna!

HUOM! Suomen Majakkaseura pitää Rellulla myyjäiset kesän aikana joka sunnuntai klo 12-18. Tule hankkimaan hienoja majakkatuotteita, ja varsinkin Märketin majakan hyväksi myytäviä Rädda Märket -paitoja sekä Märket-postimerkkituotteita!