20.04.2007 :: Jussi Leppänen :: <jusa2 a mac.com>

”KUN LAIVAT OVAT PUUTA JA MIEHET..”.

Seuramme aktiivijäsenen Tommi Heinosen valokuvanäyttely ”KUN LAIVAT OVAT PUUTA JA MIEHET..”. on esillä Suomenlinnan Cafe Chapmanissa

Kuvausprojekti on kestänyt neljä vuotta, joista ensimmäinen vuosi meni pääosin kirjatiedon parissa ja eri merimuseoissa tietoa hankkien ja perehtymistä aiheeseen.

Kuvat eivät pelkästään kerro kauniista purjealuksista vaan myös siitä loputtomasta korjaustoiminnasta.

Valokuvanäyttely käsittää 27 taulua mustissa puisissa kehyksissä joissa on valkoinen sisäreuna. Kehykset mukailevat laivojen mustia runkoja ja valkoista vesilinjaa. Näyttelyssä on lisäksi esillä vanhoja purjelaivojen esineitä sekä pieniä ajatelma tauluja.

Näyttelytaulut eivät ole pelkästään kauniita purjehduskuvia vaan mukana on suuri joukko kuvia laivojen korjaamisesta sekä yksityiskohtia laivoista.

Näyttely on esillä:

Huhti-toukokuu 10.päivä Cafe Chapman, Suomenlinna