15.11.2006 ::

Märket esillä Forum Marinumin Meren Joulussa 3. joulukuuta

Suomen Majakkaseura on mukana Turussa Forum Marinumissa 3. joulukuuta järjestettävässä Meren Joulu -tapahtumassa Märket-teemalla.

Meren Joulu -tapahtuman yhteydessä pidetään klo 14-15 Märket-esitys, johon sisältyy useita kuvallisia esityksiä Märketin majakasta ja kuullaan Seppo Laurellin esitelmä Märketin majakan tarinasta. Esitämme mm. hyvin harvinaista kuvamateriaalia Märketistä. Seppo Laurell on toinen tekeillä olevan Märket-kirjan kirjoittajista.

Tilaisuudessa on myynnissä Rädda Märket- tuotteet (paidat, postikortit ja postimerkit) sekä muita Suomen Majakkaseuran tuotteita.

Tilaisuudessa ovat edustettuina myös mm. Uudenkaupungin merihistoriallinen yhdistys ja Turun Meripelastusyhdistys.

Tule tukemaan Märketin majakan säilyttämistä tuleville sukupolville! Tietoa Märketistä ja Rädda Märket -tuotteista löydät näiltä sivuilta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikka: Forum Marinum Daphne-ravintola, II kerroksen seminaariluokka, Linnankatu 72, Turku.