10.11.2006 ::

Märket-omapostimerkit juhlistavat Pelastakaa Märket-kampanjaa

Suomen Majakkaseura käynnisti Märketin majakan vuosipäivänä 10. marraskuuta Pelastakaa Märket (Rädda Märket)-kampanjan, jolla haetaan sekä huomiota että rahaa Märketin majakalle.

Voit itse osallistua Märketin majakan pelastamiseen ostamalla Rädda Märket-tuotteita Suomen Majakkaseuran nettikaupasta. Tilaa osoitteesta info a majakkaseura.fi: Rädda Märket-pikepaita 30 e (tumma sininen), RM-t-paita (majakka edessä, Märketin kartta selässä) punainen tai sininen 20 e, RM-talvilippis 20 e (Tumma sininen) ja Märket-postikortit 1,50 e/kpl.

Erikoisin tuote on kuitenkin Märket-postisetti, johon kuuluu 2 Märket-postimerkkiä (kuvat ohessa), Märket-postikortti ja Märketin oma postileima, yht. 10 e. Kortti kuljetetaan Märketiin, jolloin se saa upean Märket-leiman. Ilmoita kortin postitusosoite tilatetessasai.

Suomen uhanalaisin ja ainutlaatuisin majakka tarvitsee apuasi, ja nyt voit auttaa konkreettisesti!