06.10.2006 ::

Ainutlaatuiset majakkatuotteet pian näiltä sivuilta!

Suomen Majakkaseura julkaisee lähiviikkoina useita hienoja majakka-aiheisia tuotteita. Voit tilata tuotteet tältä sivulta marraskuun alussa!

Tänä vuonna aloitettu panorama-mallisten postikorttien sarja saa pian jatkoa. Tulossa on kaksi korttia Märketin majakasta ja kaksi joulukortiksi soveltuvaa talvimaisemaa. Kesällä julkaistiin jo upeat panoramakortit (koko 8 x 21 cm) Gustavsvärnin ja Jussarön majakoista sekä Santakarin pookista. Korttien hinta on 1,50 e/kpl.

Majakkaseura julkaisee myös näyttävän kampanja-t-paidan Märketin majakan tukiprojektin hyväksi. Voit pian tukea Märketin majakan pelastamista hankkimalla korkealaatuisen Märket-paidan 20 euron hintaan. Vastaavan pike-paidan saat 30 eurolla.

Muut tuotteemme ovat Gustavsvärnin linnoitus- ja majakkasaaren kesällä julkaistu historiikki (6 e, suomen- ja ruotsinkielinen painos) sekä Suomen Majakat 1910 -juliste (vähintään 3 kpl erissä, 3 kpl = 36 e postikuluineen, lisäkappaleet 10 e).

Voit tehdä jo tilauksesi sähköpostitse: tommi.heinonen a suomi24.fi

Postikulut 5 e/lähetys (julisteiden hintaan sisältyy postikulut, muut tuotteet samalla postikuluitta).