11.05.2006 :: Pekka Väisänen :: <sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi>

Majakkaseura kävi Rellulla

Rellun sielu Susanna Seppä, seuran kunniapuheenjohtaja Seppo Laurell ja puheenjohtaja Pekka Väisänen Rellulla majakkaseuran jäsentapaamisessa.

Tukea tullut hyvin, mutta lisää tarvitaan

Suomen Majakkaseura järjesti jäsentapaamisen suojatikseen ottamallaan majakkalaiva Relandersgrundilla sunnuntaina 7. toukokuuta Suomenlinnassa. Tuttavallisesti Relluksi kutsutulla majakkalaivalla tehdään kuumeisesti remonttia perjantaihin asti, jolloin vesi nousee jälleen Suomenlinnan telakka-altaaseen. Mukana työssä on sekä talkoolaisia että Aker Yardsin laivahitsaajia.Pahin uhka alkaa olla ohi, mutta Rellu tarvitsee vielä pitkään ystäviensä tukea.

Rellu on saanut huomiota osakseen niin medialta kuin majakkaseuran jäseniltä. Majakkaseura ja sen jäsenet ovat lahjoittaneet jo 5 000 euroa Relandsgrundin hätäkorjauksiin! Tule mukaan, osta komea Relandersgrund-mitali ja tuet suoraan Rellun remonttia 75 eurolla!

Numeroidun mitalin (lyöntimäärä max. 250 kpl) voi tilata suoraan Susanna Sepältä (susanna.seppa a rellu.inet.fi) p. 050-5528018.