12.08.2016 ::

TASKUN POOKIN VIIKONLOPPUTAPAHTUMISSA MUUTOKSIA

Taskun pookin korjauksen valmistumisjuhla Taskussa 13.8. on peruttu vaikeiden sääolojen takia.Tervetuloa tutustumaan pookiin sunnuntaina 14.8. Pienimuotoiset harjakaiset pidetään lauantaina Raahessa.

Majakkaseuran talkoolaiset esittelevät kunnostettua pookia Taskussa sunnuntaina 14.8. klo 9-13. Tarjoamme myös pullakahvit yleisölle. Kahvilassa Majakkaseuran tuotemyynti (Majakkasaaret 2017 -kalenteri, Suomen Majakat 1910-juliste, paitoja ym.), maksukortti käy.

HUOM! Rantautuminen Taskuun tulee todennäköisesti olemaan erittäin haasteellista sunnuntaina 14.8. Taskun laituri on rikki, eikä sitä pitkin pääse kuivin jaloin Taskuun. Mikäli kiinnittäytyminen laituriin onnistuu, varaudu kahlaamaan noin 50 senttimetrin vedessä rantaan. Pienillä veneillä on mahdollista ajaa rantaan dyyninkärjen toiselta puolelta. Varo kuitenkin kiviä.

Mahdollisuuksien mukaan varaudumme soutamaan matkustajia ankkuroituvista veneistä maihin. Tämä edellyttää kuitenkin hyvää säätä.

Lisätietoja: Pekka Väisänen p. 0449700677.