15.07.2016 ::

Syksyn 2016 myyjäis- ja elokuvakiertue alkaa syyskuun lopussa

Seuran perinteinen myyjäis- ja elokuvakiertue käynnistyy 30. syyskuuta Vaasasta.

Vaasassa on tuolloin majakkadokumenttiemme kaksoisensi-ilta: Pohjanmaan rannikon kiehtovista majakoista ja pookeista kertova dokumentti sekä kansainväliseen jakeluun tehty lyhytelokuva Suomen majakka- ja pookiperinteestä. Lähes koko Suomen kiertävällä kiertueella myynnissä mm. uusin majakkakalenterimme.

Lisätietoja

Kiertuepaikkakunnat julkaistaan Ajankohtaista-sivuillamme syyskuun aikana. Seuraa siis sivustoa ja nettisivujamme.

Harkitse, tuletko paikkakunnallesi tai muuhun sopivaan paikkaan auttamaan tapahtuman järjestämisessä! Tutustut majakkaseuralaisiin, kuule ensikäden seuran toiminnasta ja tulevista tapahtumista ja olet mukana hyvässä meiningissä. Ilmoittautumisohjeet syyskuun tiedotteissa nettisivuilla ja jäsenviesteissä.