suomeksipå svenskain english
 

12.08.2016 ::

Kansainvälinen majakkapäivä Gustavsvärnin majakalla su 21.8.2016 - Tule mukaan!Tule mukaan nauttimaan kesäpäivästä ja Suomen Majakkaseuran järjestämästä ohjelmasta Gustavsvärnin idylliselle linnoitus- ja majakkasaarelle.

Viehättävään majakkasaareen on Hangosta noin 15 minuutin venematka. Yleisökuljetukset järjestetään Hangon Itäsatamasta St1-laiturista nonstoppina klo 10 alkaen. Viimeinen kuljetus Gustavsvärniin klo 16.

Ohjelmassa mm. solmupaja, majakka-aiheinen tehtävärasti, kirja- ja lukusoppi. Johanna Pakola kertoo (klo 11 ja 13) juuri julkaistusta "Menetetyt majakat" -kirjastaan.

Cafe Gustussa on tarjolla pientä makeaa ja suolaista syötävää. Saarella on myös mahdollisuus omien eväiden grillaukseen. Puodista voi ostaa majakka-aiheisia tuotteita.

Saarella toimii Gustavsvärnin oma posti, josta voit lähettää kesäterveiset maailmalla majakan omalla leimalla. Saaressa käy maksuvälineenä myös pankkikortti. Saarelle ei valitettavasti saa tuoda koiria.

Edestakainen kuljetus aikuiset 15 €, 4–14 -vuotiaat 5 € ja sitä nuoremmat ilmaiseksi. Hintaan sisältyy opastus majakalla, merihenkistä ohjelmaa, kahvi/tee/mehu ja vastaleivottu pulla. Huom! Veneessä käy vain käteinen. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Huomioi säävaraus.

« takaisin