19.02.2016 :: Majakkasihteeri Suomen Majakkaseura :: <majakkasihteeri a majakkaseura.fi>

Kävelyretki Siilinkarin majakalle 28.2.2016

Tampereen ja Näsijärven pikkuinen valopilkku, Siilinkarin majakka täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Synttärivuoden juhlinta aloitetaan talvisella päiväkävelyllä majakalle. Ennen kävelyretkeä kokoonnutaan Tampereen Navigaatioseuran tiloihin Pajasaareen seuraamaan pieni esitys Siilinkariin tehdystä remontista.

Retken ajankohta: sunnuntai 28.2.2016 alkaen klo 12.00.
Kokoonnutaan Tampereen Navigaatioseuran toimintakeskukseen os. Pajasaari 2 (Kuninkaankadun pohjoispäässä, autoja saanee parkkiin lähelle esim. Mältinrantaan).

Pajasaaresta kävellään yhdessä Siilinkarille n. 1 km, jossa valokuvaamisen ja iloisen ihmettelyn lisäksi voi syödä omia eväitä tai ostaa mehua, pullaa ja makkaraa HikingTravelin kodasta. Mahdollisuutta päästä kurkistamaan majakkaan sisälle selvitellään vielä. Retki päättyy Siilinkarille, josta jokainen voi palata oman aikataulun mukaan.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ja tämä retki on ilmainen! Varaudu sään mukaisilla vaatteilla ja jalkineilla.