10.07.2015 :: Majakkasihteeri Suomen Majakkaseura :: <majakkasihteeri a majakkaseura.fi>

Majakkasaaret 2016 -kalenteri ilmestyi

Valokuva Ann-Britt Pada

Klassikko ja Suomen kaunein seinäkalenteri, upea Majakkasaaret 2016 (kielinä myös ruotsi ja englanti) on nyt julkaistu! Myyjätiedot löydät lähipäivinä osoitteesta Majakkasaaret 2016 -kalenterimyyjät (kalenteria saa vain jäsenmyyjiltämme ja 30.9. alkavalta elokuvakiertueeltamme). Hinta 15 €/kpl.

Tutustu kalenterin sisältöön tässä

Majakkasaaret_2016_katselukappale.pdf, 1891 kb, Updated: 09.07.2015

Korkealaatuinen Majakkasaaret-panoraamakalenteri on suosittu lahja myös ulkomaille, sitä lähetetään mm. Australiaan ja Amerikkaan. Hanki omasi ajoissa! HUOM! Mukana ensi kertaa mm. Stubbenin ja Keminkraaselin majakat, Siilinkarin loisto ja Fästornan pooki!

Majakkaseuran jäsen saa kalenterimainoksen jaettavan pdf-version osoitteesta taina.luoma(at)majakkaseura.fi

PS. Syyskuun lopussa ilmestyy toinen Suomen Majakkaseuran upea julkaisu, kirja ”Märket – majakkasaari kahden maan rajalla”. Kirjaa myydään syyskiertueellamme ja postitse ( julkaisut(at)majakkaseura.fi , ennakkohinta 10.9. saakka 50 € sis. postikulut).