22.04.2016 ::

1 PAIKKA JÄLJELLÄ - 28.-29.5. Gustavsvärnin & Hauensuolen retki

Majakkaretki Gustavsvärnin majakalle 28. – 29.5.

Ensi kertaa tarjolla majakkaretki Gustavsvärnin majakalle. Retken hinta 40€ pitäen sisällään majoituksen, ruoat ja opastukset sekä Hauensuolessa että Gustavsvärnissä sekä kuljetukset saarille ja takaisin mantereelle.

Retken aikataulut tarkentuvat kevään aikana, mutta lauantaina 28.5. lähtö Hangosta Itäsatamasta. Ensin käydään Haensuolessa ja siellä opastus paikasta. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti Gustavsvärnin majakkasaarta, jossa opastus saaresta.

Viikonlopun aikana tutustutaan saareen ja retkellä olijoihin. Valmistetaan yhdessä ruokaa ja hyödynnetään myös saaren syötäviä villiyrttejä, siivotaan saarta sekä saunotaan ja nautitaan ihanasta saaresta ja keväästä.

Vuoden 2015 jäsenmaksu tulee olla maksettuna kun ilmoittautuu ja vuoden 2016 jäsenmaksu (joka tulee kevään aikana) tulee olla maksettu ennen retkeä. Retkelle mahtuu 20 Majakkaseuran jäsentä.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset allergiat ja kyytitarpeet / kyytiä tarjoavat tiedot matkat a majakkaseura.fi 30.4. mennessä.