30.05.2004 :: Jussi Leppänen

Majakkaseuran verkkosivut avattu!

Suomen majakkaseura Finlands Fyrsällskap ry on tehostanut viestintäänsä ja ottanut käyttöön verkkoviestintäpalvelun.

Nyt avatut verkkosivut on osa seuran viestintä- ja palvelustrategiaa jolla jäsenet, aiheesta kiinnostuneet henkilöt ja seuran yhteistyötahot saavat ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta ja jolla seura pyrkii vaikuttamaan ja edesajamaan omia tavoitteitaan. Sivusto tulee myös olemaan seuran näkyvin julkisivu, ja sen luoma mielikuva seurastamme on meille erittäin tärkeä.

Sivustoa kehitetään jatkuvasti, ja tulevaisuudessa niiden sisältö ja laajuus tulee kasvamaan. Ainutlaatuista Majakkaseuran kannalta tässä asiassa on se, että olemme voineet heti alusta lähteä liikkeelle teknologia-alustalla, joka normaalisti on mahdollista vain liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti toimiville yrityksille. Tämä mahdollistaa sivuston kehittämisen ja ylläpidon täysin omin voimin ja se on kaikenlisäksi vielä helppoa ja hauskaa. Kaikki kehitysvinkit ovat tervetulleita osoitteeseen: jussi.leppanen a recommended.fi.

Verkkoviestintäpalvelun teknisestä ja visuaalisesta toteutuksesta vastaa turkulainen Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy ja se on rakennettu yrityksen kehittämän eSite-julkaisujärjestelmän päälle. Julkaisujärjestelmä mahdollistaa täydellisen verkkosivujen sisällön ja rakenteen hallinnan, sivujen ja kieliversioiden astettaisen käyttöönoton sekä mahdollisesti myöhemmin toteutettavat Extranet -jäsenpalvelut.

Lisätietoa eSite-julkaisujärjestelmästä ja verkkoviestintäratkaisuista:

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Tykistökatu 4 D