31.07.2015 ::

Kansainvälinen majakkapäivä Gustavsvärnin majakalla su 16.8.2015

Tule mukaan nauttimaan kesäpäivästä ja Suomen Majakkaseuran järjestämästä ohjelmasta Gustavsvärnin idylliselle linnoitus- ja majakkasaarelle. Viehättävään majakkasaareen on Hangosta noin 15 minuutin venematka.

Ohjelmassa majakkaseuralaisten järjestämä opastus majakalla, lapsille ja lapsenmielisille mm. solmupaja sekä Sumusireenitalon yläkerrassa dokumenttielokuvanäytöksiä Suomen majakoilta. Saarella on lisäksi majakkatuotteiden myyntiä sekä mahdollisuus omien makkaroiden grillaukseen.

Yleisökuljetukset Hangon Itäsatamasta St1-laiturista nonstoppina klo 10 alkaen. Viimeinen kuljetus Gustavsvärniin klo 16. Edestakainen kuljetus aikuiset 10 €, 4–14 -vuotiaat 5 €, sitä nuoremmat ilmaiseksi. Hintaan sisältyy kahvi/tee/mehu ja vastaleivottu pulla. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Säävaraus.

HUOM! Veneellä ja saarella käy vain käteinen. Tervetuloa!

Suomen Majakkaseura ry