10.03.2015 ::

Märketin talkookausi 2015 on alkamassa

Hei Majakkaseuran jäsen, haluatko Märketille talkoisiin?

Märketin kauden 2015 suunnittelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tarvitsemme tänäkin vuonna työtä pelkäämättömiä talkoolaisia, kuten rakentajia, kokkailijoita, keittiöapulaisia, oppaita, päiväkirjan kirjoittajia (englanniksi) ja kaikenlaisten sekalaisten tehtävien tekijöitä viikon tai kahden mittaisiin talkoojaksoihin.

Sesongin aikana saattaa olla myös hiljaisempia jaksoja, joten toimettomuuttakin täytyy sietää. Ruotsin- ja englanninkielentaito suomen kielen lisäksi katsotaan eduksi. Edellytämme talkoolaisilta hyvää terveydentilaa ja kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja viivytyksiin. Huomioi tämä erityisesti, jos käytät säännöllisesti jotain lääkettä. Ensiapu- sekä veneenkäsittelytaidot ovat plussaa ja uimataito Märketillä on ehdoton vaatimus.

Talkoomaksu on 70€. Siihen sisältyy kansipaikka ja mahdollinen autopaikka Viking Linella ja edestakainen venekyyti välillä Eckerö–Märket, majoitus saarella sekä ruokailu. Talkoomaksu ja Majakkaseuran jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen lähtöä.

Talkoolaiseksi valintaan vaikuttavat hakijan taidot, henkilöstä aiemmin saatu kokemus Märket-talkoissa ja ennen kaikkea asenne. Talkoolaiset sitoutuvat tarvittaessa tekemään kaikkia töitä vieraalla kielellä tapahtuvaa opastusta lukuun ottamatta. Talkoisiin lähtijän on myös osallistuttava johonkin kevään aikana järjestettävään briiffitilaisuuteen. Tilaisuuksien aikataulu, paikkakunnat ja osoitteet ilmoitetaan sähköpostitse jäsenille lähiaikoina.

Jätä talkoohakemuksesi tästä klikattavalla nettilomakkeella 12.4.2015 mennessä.

Tämän päivämäärän jälkeenkin voi tiedustella talkooviikoilta hajapaikkoja. Hakemus on henkilökohtainen, mutta voit ehdottaa yhtä kaveria samalle viikolle. Muista, että kaverisi on täytettävä oma hakemus!

Ja ensikertalainen talkoolainen: Tulethan paikan päälle tiedotustilaisuuteen ennen lähtöä! Niistä ilmoitetaan sähköpostitse jäsenille.

Märket-terveisin
Katja Hagfors ja Angela Eriksson