29.10.2013 ::

Elokuva- ja kalenterimyyntikiertue 2013

Syksyinen majakkadokumenttikiertue on Suomen Majakkaseuran perinne: suomalaisissa kaupungeissa kiersi majakkaelokuvanäytös, jonka yhteydessä myytiin seuran ajankohtaisia tuotteita: Majakkasaaret 2014 -panoraamakalenteria, joulukortteja, julistetta ja muita tuotteitamme.

Elokuvanäytöksiä pidettiin Lahdessa, Kouvolassa, Jyväskylässä, Tikkurilassa, Hämeenlinnassa, Forssassa, Uudessakaupungissa ja Porissa, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kotkassa, Helsingissä, Salossa, Tammisaaressa, Eckerössä ja Maarianhaminassa Ahvenanmaalla, Lahdessa 2.näytös, ja Keravalla.

Kiertue levittää tietoa majakoista ja jakaa elämyksiä talkootöistä ja arkipäivästä majakoilla. Kiertueella myydään seuran tuotteita ja rahoitetaan seuraavan sesonkikauden työt kunnostuskohteissamme.

Majakkaseura kiittää yleisöä, sekä kiertueen vetäjää ja jäseniä, jotka mahdollistivat seuran historian laajimman elokuvakiertueen.