23.01.2013 ::

Suomen Majakkaseura kutsuttiin Matka 2013 -messuille ja palkittiin erityispalkinnolla

Kuvassa vasemmalta Petri Porkola (Suomen Majakkaseuran hallituksen varapj.), Altti Holmroos (hallituksen jäsen), Seppo Laurell (kunniapuheenjohtaja), Pekkä Väisänen (puheenjohtaja), Kirsi Asikainen (hallituksen jäsen) ja Jussi Leppänen (hallituksen jäsen, joka tuotti pikavauhtia messuosaston kuva-aineistoineen)

Suomen Majakkaseura sai tammikuun 2.viikolla yllättävän kutsun Matka 2013 messuille Helsingin Messukeskukseen 17.-20.1.2013. Finnexpon matkailualan ammattilaisten raati oli valinnut seuramme Finnish Travel Awardin erikoispalkinnon voittajaksi 2013.

Palkintoraadin perustelujen mukaan ”Majakkaseura tekee ainutlaatuista, laadukasta ja pitkäjänteistä työtä kulttuuriperimän säilyttämiseksi. Sillä on selkeä missio ja sen toiminta nostaa saariston matkailullista vetovoimaa niin yksityishenkilöiden kuin liikematkailunkin näkökulmista"

Palkintoon kuului 5 000 € stipendi ja messuosasto, joka suunniteltiin ja ja toteutettiin kymmenessä päivässä.

Messuosallistumisemme mahdollisti lopullisesti yli 30 Majakkaseuran jäsentä, jotka tulivat lyhyellä varoitusajalla Messukeskuskeen rakentamaan osastoamme, esittelemään Suomen Majakkaseuraa ja majakoita ja purkamaan osaston sunnuntai-iltana.