12.09.2016 ::

Suuren elokuva- ja myyjäiskiertueen 2016 tuotteet

Suuri elokuvakiertue alkaa Vaasasta 30.9. Elokuvakiertueella kiertää mukana myös myyjäiset, joista voi hankkia ainutlaatuisia majakkatuotteita. Tervetuloa mukaan tutustumaan majakoiden maailmaan.

Elokuva- ja myyjäiskiertue vierailee noin 25 paikkakunnalla, näytöksiä on noin 40. Uusia paikkakuntia ja näytöksiä lisätään kalenteriin jatkuvasti. Jatkuvasti päivittyvä kiertuekalenteri löytyy täältä.

Kiertue-esitykset kestävät noin 2 tuntia. Alussa ja väliajalla on tuotemyyntiä.

Vuoden 2016 myyntituotteet ovat:

• Majakkasaaret 2017 -kalenteri 15 e
• Märket-kirja (45 e sis. kalenterin)
• Menetet Majakat -kirja (kirj. Johanna Pakola ja Seppo Laurell) 30 e, kalenterin kanssa 40 e
• T-paidat 22 e
• Märket-lyhty 22 e
• Suomen Majakat -juliste, 12 e (pieni) ja 15 e (suuri)
• Russarö-kirja 10 e ja DVD (Hankoniemen Silmä) 13 e, molemmat pakettina 20 e
• Postikortit 1 e kpl

MAJAKKASAARET 2017 -kalenteria saat myös jäsenmyyjiltämme ympäri Suomen. Hinta 15 e. Jäsenmyyjälistan löydät tästä.

Jäsenenä voit tilata kaikkia tuotteita myös postitse. Minimitoimitus 45 e, postimaksu aina 10 e sis. postiennakon (postimaksu 5 e jos maksat etukäteen ja esität kuitin).

Suurella elokuvakiertueella esitetään peräti kolme uutta dokumenttia:

• Suomalaiset majakat - vaarallisten karikoiden tienviitat (10 min, engl.juonto, tekstitys suomeksi)
• Tasku - uudesti syntynyt pooki (25 min, suomi, tekstitys ruotsi)
• Hän kuvasi majakat - Kolmen vuorokauden seikkailu Pohjanmaan majakoille (43 min, puhe ruotsi/suomi - tekstitys molemmilla kielillä)

Dokumenttielokuvat ovat tuoreita ja ajankohtaisia – ja viihdyttäviä. Esitykset ovat maksuttomia, mutta ota mukaan ystäviä ja neuvo varaamaan rahaa tai pankkikortti ostoksia varten!

TERVETULOA MUKAAN!