15.07.2016 ::

Osallistu Majakkakalenterin myyntiin - ja tue arvokasta toimintaamme!

Tiesitkö, että Majakkasaaret-kalenterin tuotto on ratkaiseva Majakkaseuran työssä?

Kalenterin painos on 7000 kpl, hinta 15 euroa/kpl. Mukana kaikkien aikojen hienoimmassa kalenterissa on Söderskär, Utö, Ykskivi, Oinas (Vesijärvi), Yttergrund, Strömmingsbådan, Norrskär, Hällgrund, Marhällan, Kylmäpihlaja, Gustavsvärn, Mustamatala ja Bengtskär.

Majakkasaaret 2017 -kalenteri ilmestyi 2. elokuuta

Kalenterin jakelu käynnistyi samana päivänä. Jäsenmyyjät saavat kalenterilaatikkonsa 10.8. mennessä.

TARVITSEMME UUSIA MYYJIÄ mm. pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun sekä pienille paikkakunnille melkein minne vain. Myyjien yhteystiedot julkaistaan nettisivullamme.

Myyntiin voi ottaa vähintään 12 kpl, jotka myymällä saa bonuskalenterin (suosittelemme 25 kpl:n laatikkoa, josta 2 bonusta). Myymättä jääneillä kalentereilla on täysi palautusoikeus vuoden lopussa.

Ilmoittaudu myyjäksi Pekka Väisäselle p. 044 9700 677.