15.07.2016 ::

Majakkasaaret 2017 -kalenteri myyntiin 2.8.

Suomen Majakkaseuran klassikkokalenteri ilmestyi 2. elokuuta.

Kalenteri ilmestyy entiseen tapaan vaakatasoisena A3-koossa. Se sisältää 13 uutta upeaa panoraamavalokuvaa Suomen majakoista ja pookeista eri vuodenaikoina. Tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanti, ja viralliset nimipäivät suomeksi ja ruotsiksi.

Katso kalenterin kuvat täältä:
Majakkasaaret_2017_näytekappale.pdf, 3373 kb, Updated: 21.10.2016

HINTA VAIN 15 EUROA!

Voit tehdä jo nyt ennakkotilauksen osoitteeseen julkaisut (at) majakkaseura.fi.
Minimitilaus 3 kpl maksaa 55 €, ja se sisältää postituksen postiennakolla. Jos paikkakunnillasi on Suomen Majakkaseuran jäsenmyyjä, nouda mieluiten kalenterisi häneltä. Jäsenmyyjien lista julkaistaan 2. elokuuta.

Majakkaseuran jäsen, tervetuloa meille ja majakoille niin tärkeään kalenterinmyyjien joukkooni! Ota yhteyttä Pekka Väisänen, p. 0449700677 tai pekka.vaisanen (at) majakkaseura.fi.

Kalenterin tuotta käytetään majakoiden kunnostamiseen

Kesän 2016 erityiskohteemme on Taskun pooki Raahessa. Seuraa töitä Taskun pooki-sivustollamme tai facebookissa.